ma. – vr. 09:00 – 18:00
za. 10:00 – 17:00

Laptop Reparatie

laptop reparatie
Schermen vervangen voor laptops zijn vaak binnen 15 minuten klaar en ook hier geld , onder het genot van een kopje koffie word uw laptopscherm vervangen en binnen 15 minuten is uw laptop weer als nieuw!De LCD inverter stuur de verlichting van het lcd-scherm aan. Dit gevoelig onderdeel kan wel eens defect raken. Dit merkt u wanneer de lichtsterkte van het LCD-scherm is verdwenen of wanneer het beeldscherm na enkele minuten op zwart gaat. Dit is geen reden om de laptop af te schrijven. Wij plaatsten een 100% identieke inverter zodat het scherm weer gebruikt kan worden.Door verschillende redenen kan het oplaadpunt ( dc-jack) los komen te zitten. Hierdoor is het niet meer mogelijk uw laptop op te laden Mac Reparatie Twente repareert oplaadpunt van uw laptop tegen een voordelig tarief. € 85,00. Met uitzondering van ultrabook-zenbook-slimline : € 145,00Indien een harde schijf kapot gaat, dan gaat men er te vaak van uit dat de data (documenten, foto's, filmpjes, enz..) verloren is, maar dat is meestal niet het geval. Mac Reparatie Twente heeft de kennis en de software in huis om hulp te bieden en uw data te recoveren. Data verloren, Per ongeluk, Door brand, Geformatteerd of een vastgelopen harde schijf, Wij kunnen uw data redden.Een APK keuring basis (€ 49,99) Geheugen en hardware onderdelen controleren en advies voor vervanging en/of upgrade Stofvrij maken binnenkant PC, inclusief ventilatoren Optimaliseren instellingen besturingssysteem en internet Opschonen programma's en overbodige bestanden Syteemcontrole op virussen en spyware en verwijderingUw toetsenbord laten vervangen voor alle soorten Notebooks/Laptops. Reageren uw toetsen niet meer zoals ze behoren te reageren? Is het toetsenbord werkelijk defect?Of mist u wellicht enkele toetsen van uw toetsenbord? Laat het gratis onderzoeken bij Mac Reparatie Twente BV. Mac Reparatie Twente vervangt alle toetsenborden van laptops/mac en notebooks op een professionele en vakkundige wijze..De maximale temperatuur van de CPU mag niet hoger worden dan 90 graden. Laptop CPU's worden over het algemeen warmer omdat ze slechte kleine koeling hebben. Als de koel unit van uw laptop niet meer naar behoren functioneert kan Mac Reparatie Twente tegen zeer aantrekkelijke prijs Uw laptop CPU koeler vervangen.Een van de meest voorkomende problemen is dat de laptop oververhit raakt, iets wat veel mensen niet weten op te lossen. Wij helpen u erachter te komen wat de oorzaak is van de overheating en hoe u uw notebook weer kunt laten. De meeste problemen met uw laptop beginnen met overheating. Advies is daarom elk jaar 1 schoonmaak APKHebt u een oudere laptop die niet de gewenste prestaties levert? Geef uw computer een nieuw leven en verbeter de systeemprestaties zonder een nieuwe laptop te hoeven kopen. Upgrade naar SSD (Solid State Drive) De voordelen zijn: -Sneller opstarten en toepassingen laden -Betere gegevensbescherming -Eenvoudig te installeren

Laptop Harde schijf vervangen

Harde schijf is een kwetsbaar apparaat. Als u een slecht werkende of een defecte hardschijf heeft of u wilt een grotere opslagcapaciteit, Mac Reparatie Twente kan deze gemakkelijk voor u vervangen.
Bij WATERSCHADE wat te doen! Direct macbook/laptop uitschakelen! Oplader eruit halen! Indien mogelijk batterij eruit halen! ZSM hier komen met uw laptop/macbook zodat wij GRATIS kunnen onderzoeken wat de schade is! Macbook/Laptop GRATIS laten afhalen voor een GRATIS onderzoekHet moederbord is een van de belangrijkste onderdelen van uw laptop/pc. Wanneer u een probleem ondervind met een defect moederbord is het raadzaam om deze gratis, vakkundig te laten onderzoeken door Mac Reparatie Twente. Vaak is een moederbord reparatie vele malen voordeliger dan aanschaf nieuwe computer/laptop.